Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 13 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.016
ABV:
6.8 %
IBU:
39
EBC:
14
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
CaraRed salyklas 50.0 0.200
CaraCrystal salyklas 120.4 0.100
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 14 60
Cascade (US) 5.8 14 20
Chinook 13.0 14 20
Cascade (US) 5.8 14 5
Chinook 13.0 14 5
Summit 17.0 28 0
Chinook 13.0 14 0
Cascade (US) 5.8 14 0
Simcoe 13.0 11 0
      137  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 40.0 g Virimui 5 min.
Greipfruto žievelė 50.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Pagal recepto komentarus (notes): I added 1/2 oz. of grapefruit peel and juice squeezed from 1 large grapefruit to the boil. I added the peels from 2 large grapefruits (minimize the white pith) to secondary (after soaking them in vodka to kill any bacteria), as well as one large chunked up grapefruit, which infused into the beer over 5 days (along with the dry hops listed in the recipe).

Pagal kitą (panašų) receptą: As for the grapefruit. I zested one lemon, a red grapefruit and a white grapefruit. Soaked in 1 1/2 cups of vodka for about 3 weeks. Then dosed the tincture to the bottling bucket. I used all 1 1/2 cups. It turned out fantastic!

žodžiu, bandysiu kažką panašaus



Prisijungę aludariai