Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.036
ABV:
4.5 %
IBU:
33
EBC:
23
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Šviesieji eliai
    Surinkti taškai: 38.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 7.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 20 60
Saaz (Czech) 3.4 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 49

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(2 balsai)

Komentarai

  • audryla

    2013 m. Balandžio 11 d.
    @Gytis
    O kas šitam recepte yra rūkyto?
  • Gytis

    2013 m. Balandžio 11 d.
    Tau reikėtų paragauti, klausimų nekiltų :) Alus verdamas atvirame puode kūrenant malkomis. Čia jau Giordo firminis stiliukas. Jo paskutiniai alūs visi rūkyti.
  • Giords

    2013 m. Balandžio 11 d.
    Tai, kas neįeina į ingredientus - virimo būdas :o) Alus virtas kaip žuvienė ant laužo - su tikro dūmo aromatu.
Prisijungę aludariai