Receptas / Munich ApolloSaaz S04
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.036
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 7.500 | 100.0 | |
7.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apollo | 19.0 | 20 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.4 | 20 | 15 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 49 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.8
(2 balsai)
Komentarai
-
audryla
2013 m. Balandžio 11 d.@Gytis
O kas šitam recepte yra rūkyto?
-
Gytis
2013 m. Balandžio 11 d.Tau reikėtų paragauti, klausimų nekiltų :) Alus verdamas atvirame puode kūrenant malkomis. Čia jau Giordo firminis stiliukas. Jo paskutiniai alūs visi rūkyti. -
Giords
2013 m. Balandžio 11 d.Tai, kas neįeina į ingredientus - virimo būdas :o) Alus virtas kaip žuvienė ant laužo - su tikro dūmo aromatu.
Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.