Receptas / Kaištis
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. kovo 9 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 77.5 | |
Cukrus invertuotas ir pakaitintas iki sviesaus gintaro spalvos | 20.0 | 1.000 | 15.5 | |
BEST Melanoidin salyklas | 71.0 | 0.200 | 3.1 | |
Karamelinis Maltosos | 205.0 | 0.100 | 1.6 | |
BEST Special X salyklas | 351.5 | 0.100 | 1.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1504.4 | 0.050 | 0.8 | |
6.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 4.0 | 50 | 60 | |
Styrian Goldings | 4.0 | 50 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham ( 500g antra kart naudojamos) | 12.0 | 75 |