Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. vasario 8 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.014
ABV:
6.7 %
IBU:
16
EBC:
21
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 8.500
      8.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 7.1 40 20
Cascade (US) 7.1 60 2
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 12.0 78

Pastabos

90 virimui, elis Miuncheno 2
7 valandos.

Virta 2025-02-08
Pilstyta 2025-02-22

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 76), pabaiga su 66. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.

OG xxxx prieš virimą.
Virta 20 min. Stipriai su Vulkanu, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG xxxxx BRIX
pH po virimo xxxxx,
pH xxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 14 C iškart dedant į 21 C aplinką, fermentacija 7 d. be judinimo, 6 d. antrinė.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 1,9 E
Salyklas 11,2 E (1,12 E - 1 kg)
Apyniai 0,032 * 100 --- 3,2 E:


Cascade 100 g - 3,2 E (32E - 1kg, 0,032 Eur gramas )


Prisijungę aludariai