Receptas / Miuncheno 2
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. vasario 8 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 8.500 | 100.0 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 7.1 | 40 | 20 | |
Cascade (US) | 7.1 | 60 | 2 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew T-58 | 12.0 | 78 |
Pastabos
90 virimui, elis Miuncheno 2
7 valandos.
Virta 2025-02-08
Pilstyta 2025-02-22
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 76), pabaiga su 66. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.
OG xxxx prieš virimą.
Virta 20 min. Stipriai su Vulkanu, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG xxxxx BRIXpH po virimo xxxxx,
pH xxxx po fermentacijos pilstant.
Startas su 14 C iškart dedant į 21 C aplinką, fermentacija 7 d. be judinimo, 6 d. antrinė.
Pilstoma į butelius. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 1,9 E
Salyklas 11,2 E (1,12 E - 1 kg)
Apyniai 0,032 * 100 --- 3,2 E:
Cascade 100 g - 3,2 E (32E - 1kg, 0,032 Eur gramas )