Receptas / Nu, atsiprašau!
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. sausio 29 d.
Parametrai
OG:
1.030
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
3.2 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
4
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sorų dribsniai | 3.0 | 1.050 | 40.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.800 | 30.8 | |
Pils salyklas | 3.3 | 0.750 | 28.8 | |
2.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 30 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Crisp Sour (Pinnacle) | 11.0 | 81 |
Pastabos
Lachancea thermotolerans mielės. Gan retas gyvulys.
RO 8/19. Ir reikiamos druskos
4/1/3 - gipsas/v. druska/kalcio chloridas, 1.56 ml/2.6 gr f.r.
Salinimas:
50C - 10 min.,
62C - 25 min.,
70C - 35 min. arba iki neigiamo jodo testo.
RO 8/19. Ir reikiamos druskos
4/1/3 - gipsas/v. druska/kalcio chloridas, 1.56 ml/2.6 gr f.r.
Salinimas:
50C - 10 min.,
62C - 25 min.,
70C - 35 min. arba iki neigiamo jodo testo.