Receptas / Bebriukas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. gruodžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. gruodžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
89
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 4.000 | 66.7 | |
Cara Cafe | 401.5 | 0.500 | 8.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 903.5 | 0.500 | 8.3 | |
TF Oat Malt | 5.0 | 0.500 | 8.3 | |
Laktozė | 1.0 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.0 | 20 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 25 | 5 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Verdant IPA | 12.0 | 79 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kakavos milteliai | 40.0 g | Virimui | 1 min. | |
Kakavos esencija (kakavos miltelių trauktinė) | 200.0 g | Buteliuose | - |
Pastabos
I vandeni pries salinima 6g sodos.
Salinimas 90 min ant 66. Tekinimas ant 75.
Degintas chocolate salyklas i salinima likus 10 min, is esmes tik tekinimui.
Salinimas 90 min ant 66. Tekinimas ant 75.
Degintas chocolate salyklas i salinima likus 10 min, is esmes tik tekinimui.