Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. gruodžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. gruodžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.021
ABV:
6.1 %
IBU:
30
EBC:
89
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.000
Cara Cafe 401.5 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 903.5 0.500
TF Oat Malt 5.0 0.500
Laktozė 1.0 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.0 20 60
East Kent Golding 5.5 25 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Verdant IPA 12.0 79

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kakavos milteliai 40.0 g Virimui 1 min.
Kakavos esencija (kakavos miltelių trauktinė) 200.0 g Buteliuose -

Pastabos

I vandeni pries salinima 6g sodos.

Salinimas 90 min ant 66. Tekinimas ant 75.

Degintas chocolate salyklas i salinima likus 10 min, is esmes tik tekinimui. 
Prisijungę aludariai