Informacija

Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
57 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. rugpjūčio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. spalio 28 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.000
ABV:
6.9 %
IBU:
29
EBC:
12
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.000
Rugių salyklas 7.0 0.500
      2.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 10.5 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Simonaičio 12.0 100

Pastabos

Salinimas 1.5 val., 65-66C, santykiu 1:2.
Prieš tekinimą, temp. užkeliama iki 80C.
Atskirai 1 val. verdama apynių arbata.
Misa neverdama.
Ataušus misai, supilama apynių arbata ir sudedamas geras šaukštas Simonaičio mielių.

2024-10-26 Kauno sambaris
Historical Beer - II-a vieta

Prisijungę aludariai