Receptas / Rye_exp.
Informacija
Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
57 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. rugpjūčio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. spalio 28 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 80.0 | |
Rugių salyklas | 7.0 | 0.500 | 20.0 | |
2.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Simonaičio | 12.0 | 100 |
Pastabos
Salinimas 1.5 val., 65-66C, santykiu 1:2.
Prieš tekinimą, temp. užkeliama iki 80C.
Atskirai 1 val. verdama apynių arbata.
Misa neverdama.
Ataušus misai, supilama apynių arbata ir sudedamas geras šaukštas Simonaičio mielių.
2024-10-26 Kauno sambaris
Historical Beer - II-a vieta