Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 30 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
22
EBC:
10
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 6.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.500
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
      13.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 40 60
Tettnanger (German) 5.0 10 30
Saaz (Czech) 4.0 15 30
Hersbrucker (German) 4.0 30 15
Hallertau Mittelfruh 5.0 40 10
Hallertau Mittelfruh 5.0 30 5
      165  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
White Labs WLP380 Hefeweizen IV 2 BUTELIUKAI 0.0 75

Komentarai

  • sepa

    2014 m. Lapkričio 30 d.
    odekolonas irgi gerai,bobos megsta kaip kvepi :))))
  • Gytis

    2014 m. Lapkričio 30 d.
    Miuncheno čia nereikia, apynių vien 60 min užtektų.
  • Lrytas1

    2014 m. Lapkričio 30 d.
    o tada ir abv per didelis.
  • Peckelis

    2014 m. Lapkričio 30 d.
    O ką čia komentuoti? Žmogus jau išviręs, tai gal nebent į ateitį.
    sepa> Kai verdi "Kitoks alus", viskas tinka ir nėra ko klausinėti. O jei taikytum į kvietinį, viską pasakė Gytis.
  • sepa

    2014 m. Lapkričio 30 d.
    nu apyniu tai gal ir per piktai as cia uzsimojau :))
Prisijungę aludariai