Receptas / Pumpkinas 4
Informacija
Kiekis:
32 litras
Efektyvumas:
84 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 10 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Moliūgas | 3.0 | 5.600 | 42.7 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 38.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.500 | 11.5 | |
BEST Caramel Dark salyklas | 105.1 | 0.500 | 3.8 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 3.8 | |
13.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai | 5.0 | 60 | 60 | |
Naminiai | 5.0 | 40 | 30 | |
Kvapieji pipirai žirneliais | 0.0 | 2 | 10 | |
Cinamonas maltas | 0.0 | 3 | 10 | |
Imbieras maltas | 0.0 | 3 | 10 | |
Kerpena | 0.0 | 10 | 10 | |
Vitaminai mielėms | 0.0 | 3 | 10 | |
Muskatas maltas | 0.0 | 2 | 10 | |
123 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 15.0 | 82 |
Pastabos
Moliūgas supjaustytas stambiais gabalais, skrudintas orkaitėje prie 180C kol pradėjo bėgti sultys (60min), tada 30 min. pavirtas 20l vandens, paliktas per naktį atvėsti, nukoštas, ir tuo vandeniu tekinta.
Kadangi apynių krūmai susipynė, tai apyniai - mišinys iš Kent Golding, Hallertauer ir Sterling.
52C-20min
65-66C-90min
78C-10min-tekinam 78C vandeniu
Kadangi apynių krūmai susipynė, tai apyniai - mišinys iš Kent Golding, Hallertauer ir Sterling.
52C-20min
65-66C-90min
78C-10min-tekinam 78C vandeniu