Receptas / Labanoro Oktoberfestas
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 44.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 29.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.500 | 22.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 4.4 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 60 | 60 | |
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 30 | 20 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 77 |