Receptas / G su R
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 7 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 94.3 | |
CaraHell | 25.0 | 0.300 | 5.7 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 16.1 | 14 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 2.9 | 12 | 25 | |
Hersbrucker (German) | 2.9 | 24 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 2.9 | 36 | 5 | |
86 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 II | 311.0 | 68 |
Pastabos
52(55)C -- 10 min
66C -- 45 min
70C -- 30 min
15+20L, 25+12g H3PO4
Fermentacija - 15-15,5C
66C -- 45 min
70C -- 30 min
15+20L, 25+12g H3PO4
Fermentacija - 15-15,5C
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.