Receptas / Lager - Carlsberg Clone #1
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 11 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BREWFERM Pils | 3.0 | 4.300 | 89.8 | |
CaraPils | 5.0 | 0.250 | 5.2 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.120 | 2.5 | |
Ryžių dribsniai | 1.0 | 0.120 | 2.5 | |
4.790 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 35 | 65 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 12.0 | 80 |
Pastabos
15g - airiškos kerpenos (15min)
Salinimas:
45 C - 5min
50 C - 25min
60 C - 10min
70 C - 60min
Tekinimas:
80 C
Išpilta:
+2l- apynių nuosėdų ir tirščių
Mielės supiltos į 33C
Klaidos:
per smulkiai sumalta - sunkiai tekėjo
P.S
Bandymas.
OG 1054 prie 21C.
Nežinau kas bus su FG, bet spėju, kad bus per stiprus (turėtu būti abv 5%)
Salinimas:
45 C - 5min
50 C - 25min
60 C - 10min
70 C - 60min
Tekinimas:
80 C
Išpilta:
+2l- apynių nuosėdų ir tirščių
Mielės supiltos į 33C
Klaidos:
per smulkiai sumalta - sunkiai tekėjo
P.S
Bandymas.
OG 1054 prie 21C.
Nežinau kas bus su FG, bet spėju, kad bus per stiprus (turėtu būti abv 5%)
Gytis
2013 m. Rugpjūčio 5 d.O kodėl misą tik iki 33C atšaldei?
mindex
2013 m. Rugpjūčio 5 d.