Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. spalio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 1 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.015
ABV:
4.5 %
IBU:
6
EBC:
11
IBU/OG:
0.11
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Czech Munich 6.5 7.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina 7.6 10 20
Hallertau Blanc 10.5 40 1
Mandarina 7.6 20 1
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 III karta 150.0 70

Pastabos

70 virimui, Lengvas Elis T-58


7 valandos.

Virta 2022-10-08
Pilstyta 2022-10-28

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 67 (pilta į 71), pabaiga su 65. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.

OG xxx prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 12 BRIX
Galutinis FG 3,8 BRIX
pH po virimo 6,
pH xxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 22 C iškart dedant į 15 C aplinką, fermentacija 14 d.


Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 0 E
Salyklas 6,0 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,3 E:
-----Hallertau Blanc - 40 g - 0,64 E (80 E - 5kg, 1,6 ct gramas)
-----Mandarina 30 g - 0,6 E (19E - 1kg mandarina, 1,9 ct gramas )

Prisijungę aludariai