Receptas / Londono porteris
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 17 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.500 | 73.2 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.650 | 10.6 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 8.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.500 | 8.1 | |
6.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 55 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 30 | 10 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 1 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
55C-20min
65C-60min
74C-10min.
78C-tekinam.
+kerpena
Fuller's London Porter klonas
65C-60min
74C-10min.
78C-tekinam.
+kerpena
Fuller's London Porter klonas
Naminis
2013 m. Vasario 20 d.Tomas
2013 m. Vasario 20 d.Naminis
2013 m. Vasario 21 d.