Receptas / Pumpkinas2
Informacija
Kiekis:
30 litrai
Efektyvumas:
82 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 25 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas Maltosa | 3.0 | 4.500 | 45.5 | |
Moliūgas | 5.0 | 3.100 | 31.3 | |
Namie skrudintas salyklas Maltosa (ale Miuncheno) | 15.0 | 1.500 | 15.2 | |
Cukranendrių cukrus | 5.0 | 0.500 | 5.1 | |
Karamelinis Alutekso | 230.2 | 0.300 | 3.0 | |
9.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Tradition (German) | 6.5 | 80 | 60 | |
Imbieras (maltas) | 0.0 | 4 | 15 | |
Cinamonas (maltas) | 0.0 | 5 | 15 | |
Muskatas (maltas) | 0.0 | 3 | 15 | |
Kvapieji pipirai (žirneliais) | 0.0 | 3 | 15 | |
Hallertauer Tradition (German) | 6.5 | 20 | 5 | |
115 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 83 |
Pastabos
Moliūgas skrudintas apie 1 val. prie 200C kol pradėjo bėgti sultys ir karamelizuotis, susmulkintas ir pavirtas vandenyje, kuriuo tekinau.
Salinimas:
52C>20min.
65C>60min.
72C>20min.
Tekinam 78C.
+Kerpena +vitaminai mielėms
Salinimas:
52C>20min.
65C>60min.
72C>20min.
Tekinam 78C.
+Kerpena +vitaminai mielėms