Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 6 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.011
ABV:
5.2 %
IBU:
11
EBC:
7
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 2.800
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.800
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 20 60
Hallertauer Hersbrucker 2.3 15 1
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche (antro naudojimo) 150.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (saldzios) 30.0 g Virimui 2 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 2 min.

Pastabos

45° -10min (dribsniai)
52° -10min (salyklas)
64°-70min 
72° -10min
78° -5min
100°-75min
fosforo rūgštis 10% - 100ml
PH -5,2
Prisijungę aludariai