Receptas / Kasdienis 4
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 2 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.64
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas Biržų krašto | 10.0 | 7.000 | 88.6 | |
CaraRed | 40.0 | 0.500 | 6.3 | |
Žirniai | 3.0 | 0.400 | 5.1 | |
7.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 5.2 | 50 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.5 | 50 | 50 | |
Saaz (Czech) | 4.5 | 30 | 15 | |
Saaz (Czech) | 4.5 | 20 | 0 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 77 |
Pastabos
50C>20min.
63C>60min.
72C>10min.
tekinam 78C.
15min.
1 a.š. kardamono
1 a.š. kalendros
1 a.š. curacao
63C>60min.
72C>10min.
tekinam 78C.
15min.
1 a.š. kardamono
1 a.š. kalendros
1 a.š. curacao
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.