Receptas / Ruginis stautas 1.0
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 1 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
60
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 5.000 | 73.5 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.500 | 7.4 | |
Karamelinis rugių salyklas (skrudintas orkaitėje) | 150.4 | 0.450 | 6.6 | |
Šokoladinis rugių salyklas (skrudintas orkaitėje) | 802.4 | 0.450 | 6.6 | |
Avižiniai dribsniai (skrudinti ant keptuvės) | 25.0 | 0.400 | 5.9 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Taurus | 14.0 | 15 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 15 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |