Receptas / Kalėdos 2016
Informacija
Kiekis:
31 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 19 d.
Parametrai
OG:
1.076
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
7.8 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
68
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.000 | 65.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 21.7 | |
Crystal malt | 130.8 | 0.600 | 6.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 804.8 | 0.400 | 4.3 | |
BEST Black salyklas | 1157.2 | 0.200 | 2.2 | |
9.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 4.1 | 100 | 60 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 23.0 | 78 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Vanilinis cukrus pagal skonį prieš išpilstant | 1.0 g | - | - | |
Vanilė (ankštis) | 1.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Salinti prie 67C
Kitą kartą dėsiu ir cinamono, visai tiktų.
Kitą kartą dėsiu ir cinamono, visai tiktų.
argentas
2016 m. Lapkričio 18 d.Tomas
2016 m. Lapkričio 18 d.