Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Kalėdavs
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
50.0 ltr
OG:
1.051
FG:
1.008
ABV:
5.6 %
Pirminė fermentacija:
2023-12-12
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2024-01-08
Pastabos:
Fermentavimo t 8...14C
Virimas 2023 12 12
Traiškytuvo tarpas 1,25 mm.
4 kg:
65...67 C 60 min;
72 C        15 min
76 ir tekinam
7 kg
63...67 C - 70 min;
73 C - 15 min
-> tek 76C
Matavau pH:
Iš krano 7,8
Misos    5,4
Tekinimo vandens 6,8(pagal beer smith reikėjo 9 ml, įpyliau 6 ml)
Mieles padaviau apie 16 val,kontrolerio t-10 C.Kitos dienos 13 val ramu.
16 val jau rimtas krauzenas.Kontrolerio t-9,5 C.
19 d t-16,5 C,diacetil rest
23 d išjugiau šildymą, t-9,5 C
27 d t-3,5 C
Prisijungę aludariai