Receptas / Augustiner'is
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
SIMPSONS VIENNA | 7.0 | 5.000 | 45.0 | |
CHÂTEAU PALE ALE | 9.0 | 2.750 | 24.8 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 2.750 | 24.8 | |
CHÂTEAU AROME CHÂTEAU AROME | 104.7 | 0.260 | 2.3 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.250 | 2.3 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1062.8 | 0.100 | 0.9 | |
11.110 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
HBC 682 | 18.6 | 20 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 2.0 | 35 | 10 | |
Tettnang (US) | 2.2 | 35 | 5 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Omega Oktoberfest OYL-107(antros generacijos) | 401.0 | 84 |