Receptas / Je m'appelle Dubbel V1
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 24 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
PILZNERIO | 3.0 | 3.500 | 53.4 | |
MIUNCHENO | 18.0 | 2.000 | 30.5 | |
KARAMELINIS | 221.8 | 0.500 | 7.6 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 7.6 | |
SKRUDINTAS | 1308.0 | 0.050 | 0.8 | |
6.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka | 8.2 | 20 | 60 | |
Hallertauer Tradition | 4.9 | 20 | 10 | |
Saaz (CZ) | 3.0 | 20 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM26 | 12.0 | 76 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=GKYMP7N
Į misą 3g Kalcio sulfato (gipso)
1ml fosforo rūgšties
55 -> 25min
65 -> 70min
72 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min
Mielės FM26 starteris darytas trim etapais.
1) 30g LMS 250ml vandens 24h
2) 60g LMS 500ml vandens 24h
3) 180 LMS 1500ml vandens 24h
Į misą 3g Kalcio sulfato (gipso)
1ml fosforo rūgšties
55 -> 25min
65 -> 70min
72 -> 20min
77->10 min ir out
Virimas 100min
Mielės FM26 starteris darytas trim etapais.
1) 30g LMS 250ml vandens 24h
2) 60g LMS 500ml vandens 24h
3) 180 LMS 1500ml vandens 24h
kiela
2017 m. Balandžio 5 d.