Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 11 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.008
ABV:
6.0 %
IBU:
19
EBC:
15
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis 8.0 4.500
Abbey Malt salyklas 45.0 0.400
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.200
CaraCrystal salyklas 120.9 0.100
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Blanc 6.9 7 45
Aramis 5.2 7 45
Blanc 6.6 7 30
Aramis 5.2 7 30
Blanc 6.9 7 20
Aramis 5.2 7 20
Blanc 6.9 7 10
Aramis 5.2 7 10
Blanc 6.9 7 0
Aramis 5.2 7 0
Blanc 6.9 50 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 85

Pastabos

46%RO salinimui. +4g gipso + 2g druskos į nutekintą
63-40min
1/4 dekokcija-15min
72-10min
78-Von
Prisijungę aludariai