Receptas / "72"Giedriaus
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 11 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis | 8.0 | 4.500 | 86.5 | |
Abbey Malt salyklas | 45.0 | 0.400 | 7.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.200 | 3.8 | |
CaraCrystal salyklas | 120.9 | 0.100 | 1.9 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Blanc | 6.9 | 7 | 45 | |
Aramis | 5.2 | 7 | 45 | |
Blanc | 6.6 | 7 | 30 | |
Aramis | 5.2 | 7 | 30 | |
Blanc | 6.9 | 7 | 20 | |
Aramis | 5.2 | 7 | 20 | |
Blanc | 6.9 | 7 | 10 | |
Aramis | 5.2 | 7 | 10 | |
Blanc | 6.9 | 7 | 0 | |
Aramis | 5.2 | 7 | 0 | |
Blanc | 6.9 | 50 | 0 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 85 |
Pastabos
46%RO salinimui. +4g gipso + 2g druskos į nutekintą
63-40min
1/4 dekokcija-15min
72-10min
78-Von
63-40min
1/4 dekokcija-15min
72-10min
78-Von