Receptas / CaraSalt
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 11 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 4.000 | 70.8 | |
Crystal malt | 130.6 | 0.350 | 6.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.350 | 6.2 | |
CaraCrystal salyklas | 120.2 | 0.350 | 6.2 | |
Special X salyklas | 351.6 | 0.250 | 4.4 | |
CaraBelge salyklas | 32.5 | 0.250 | 4.4 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1054.8 | 0.100 | 1.8 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
First Gold | 8.4 | 3 | 60 | |
East Kent Golding | 5.1 | 35 | 60 | |
38 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M07 British Ale | 12.0 | 79 |
Pastabos
Experimientas, vienok...
Vanduo 15/21, RO/čiaupo 6/4, 2 gipso, 1 MgSO4, 6 druskos, 1 CaCl, 2.78 ml tekinimui.
Londono vandens profilis:
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2 bikarbonatai
52 32 86 34 32 104
Mūsų:
50.5 10.7 70.6 123.5 51.8 118, 0.4 Very malty.
Salinimas:
50C - 10 min.,
62C - 20 min., 1/2 dalies dekokcija, keliam iki
72C - 40 min.,
77C - 10 min., tekinam.
Vanduo 15/21, RO/čiaupo 6/4, 2 gipso, 1 MgSO4, 6 druskos, 1 CaCl, 2.78 ml tekinimui.
Londono vandens profilis:
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2 bikarbonatai
52 32 86 34 32 104
Mūsų:
50.5 10.7 70.6 123.5 51.8 118, 0.4 Very malty.
Salinimas:
50C - 10 min.,
62C - 20 min., 1/2 dalies dekokcija, keliam iki
72C - 40 min.,
77C - 10 min., tekinam.
GiN
2016 m. Liepos 26 d.Peckelis
2016 m. Liepos 27 d.GiN
2016 m. Liepos 27 d.