Receptas / Bishop of Ely
Informacija
Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 14 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
122
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 0.600 | 46.2 | |
Crystal malt | 130.3 | 0.200 | 15.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 15.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.8 | 0.100 | 7.7 | |
Skrudinti miežiai | 1152.7 | 0.100 | 7.7 | |
Laktozė | 1.0 | 0.100 | 7.7 | |
1.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 5 | 15 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M07 British Ale | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
50 C, 45 min
51.5 -> 64 C, 75 min
64 -> 68 C, 30 min
68 -> 69 C, 15 min
ABV 6.17
EBC 98.5
IBU 33.7
50 C, 45 min
51.5 -> 64 C, 75 min
64 -> 68 C, 30 min
68 -> 69 C, 15 min
ABV 6.17
EBC 98.5
IBU 33.7