Receptas / Guindaille
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 10 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 50.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 16.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 16.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 5 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 0 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 76 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 15 min. |