Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 30 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.002
ABV:
7.6 %
IBU:
22
EBC:
32
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Maris Otter Pale salyklas, 6 ebc 6.0 4.500
Wyer. CaraBelge 40.0 1.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.600
Konditerinis cukrus (rudas) 25.0 0.500
Special B 350.3 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 905.7 0.100
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.9 20 60
Styrian Golding (Slovenia) 4.0 15 30
Hallertau Mittelfruh 3.0 15 15
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale II karta 300.0 96

Pastabos

55C -- 20 min
66C -- 45 min
72C -- 20 min
78C -->
Prisijungę aludariai