Receptas / Dubbel M27
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 30 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.002
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maris Otter Pale salyklas, 6 ebc | 6.0 | 4.500 | 66.2 | |
Wyer. CaraBelge | 40.0 | 1.000 | 14.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.600 | 8.8 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 25.0 | 0.500 | 7.4 | |
Special B | 350.3 | 0.100 | 1.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 905.7 | 0.100 | 1.5 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.9 | 20 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 4.0 | 15 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.0 | 15 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale II karta | 300.0 | 96 |
Pastabos
55C -- 20 min
66C -- 45 min
72C -- 20 min
78C -->
66C -- 45 min
72C -- 20 min
78C -->