Receptas / Rakau Lager
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 18 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 80.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 16.1 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.200 | 3.2 | |
6.200 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 78 |
Pastabos
50 C - 10 min
65 C - 60 min
78 ir tekinam
Fermentacija prie ~13-14 C (aplinkos temperatūra)
Po fermentacijos bent pora sav. antrinėje, tada į sodybos rūsį lageriuot iki pavasario.
65 C - 60 min
78 ir tekinam
Fermentacija prie ~13-14 C (aplinkos temperatūra)
Po fermentacijos bent pora sav. antrinėje, tada į sodybos rūsį lageriuot iki pavasario.