Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.014
ABV:
6.6 %
IBU:
15
EBC:
9
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Rakau 9.5 3 60
Rakau 9.5 3 55
Rakau 9.5 2 50
Rakau 9.5 2 45
Rakau 9.5 2 40
Rakau 9.5 2 35
Rakau 9.5 2 30
Rakau 9.5 2 25
Rakau 9.5 2 20
Rakau 9.5 2 15
Rakau 9.5 2 10
Rakau 9.5 2 5
Rakau 9.5 2 1
Rakau 9.5 15 0
      43  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 78

Pastabos

50 C - 10 min
65 C - 60 min
78 ir tekinam

Fermentacija prie ~13-14 C (aplinkos temperatūra)
Po fermentacijos bent pora sav. antrinėje, tada į sodybos rūsį lageriuot iki pavasario.


Prisijungę aludariai