Receptas / Kviečiam V
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
4
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.09
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsnerio salyklas | 4.0 | 2.000 | 53.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.400 | 37.3 | |
Nesalykliniai kviečiai | 3.0 | 0.250 | 6.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.100 | 2.7 | |
3.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aurora | 8.1 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
FM 41 | 70.0 | 75 |
Pastabos
Vanduo čiaupo + 5 g CaCl + 3.4 ml 85% fosforo r. salinimui (12 ltr.) ir 4.1 ml tekinimui (18 ltr.).
Salinimas:
3 valandos 30C,
10 valandų 63>55C (tiek nukrito).
Skystaja dalį nupilam, tirštajai - 10 min dekokcija ir keliam iki
74C - 30 min, keliam iki 77C ir tekinam. Gaunam 24 ltr.
Vėsinam iki 24C, užduodam mieles, fermentacija 23C.
Tekintas kvietinis, vienok...
Salinimas:
3 valandos 30C,
10 valandų 63>55C (tiek nukrito).
Skystaja dalį nupilam, tirštajai - 10 min dekokcija ir keliam iki
74C - 30 min, keliam iki 77C ir tekinam. Gaunam 24 ltr.
Vėsinam iki 24C, užduodam mieles, fermentacija 23C.
Tekintas kvietinis, vienok...
GiN
2015 m. Gruodžio 11 d.Peckelis
2015 m. Gruodžio 11 d.