Receptas / Stoutas 2015
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. spalio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. spalio 18 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
7.8 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
79
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 6.700 | 76.5 | |
Bazinis salyklas | 150.1 | 0.700 | 8.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.300 | 3.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 3.4 | |
Laktoze | 3.0 | 0.250 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 904.7 | 0.180 | 2.1 | |
Skrudinti miežiai | 1004.8 | 0.180 | 2.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1405.1 | 0.150 | 1.7 | |
8.760 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 25 | 60 | |
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 20 | 15 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) II karta | 300.0 | 74 |
Pastabos
Salinimas:
50 C - 15 min.
67 C - 70 min.
75 C - 15 min.
Tekinimas 85 C vandeniu virš 1,5 val.
50 C - 15 min.
67 C - 70 min.
75 C - 15 min.
Tekinimas 85 C vandeniu virš 1,5 val.
Nemas
2015 m. Spalio 19 d.