Receptas / "66" Balzebubas
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugsėjo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 7 d.
Parametrai
OG:
1.111
|
|
FG:
1.034
|
|
ABV:
10.0 %
|
|
IBU:
68
|
|
EBC:
105
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 4.500 | 46.4 | |
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 3.400 | 35.1 | |
BEST Special X salyklas | 350.3 | 0.500 | 5.2 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.300 | 3.1 | |
BEST Rūkytas salyklas | 6.0 | 0.300 | 3.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.1 | |
BEST Chocolate salyklas | 906.7 | 0.200 | 2.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1407.1 | 0.100 | 1.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 906.7 | 0.100 | 1.0 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.100 | 1.0 | |
9.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 69 |
Pastabos
20 skrudinto ąžuolo išmirkyto viskyje į pirminės pabaigą 4 dienom...
Nemas
2015 m. Spalio 1 d.Šiaip tai skaniai tas receptas atrodo.. . Rūkytą salyklą jau ne pirmą kart dedi į stautą?
vidmantas
2015 m. Spalio 1 d.