Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 9 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.5 %
IBU:
20
EBC:
44
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Medus 2.0 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.200
      4.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Julijono patvorės 1.0 150 60
Julijono patvorės 1.0 50 20
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 84

Komentarai

  • erstikis

    2011 m. Spalio 26 d.
    Įdomus receptas.
  • kaladuks

    2011 m. Lapkričio 1 d.
    apyniai tikrai turi daugiau AA% nei 1% ar ragavai išviro, koks kartumas?
  • Modeslovas

    2011 m. Lapkričio 1 d.
    Visko gali but )). kadangi patvores apynys tai neaisku koks tas kartumas. Ragavau pravirta IBU tiktrai daugiau nei 20 bet siaip nera labai kartus.
  • Modeslovas

    2011 m. Lapkričio 14 d.
    Pilstant paragavau. Likau patenkintas. Alus ne kartus, patvores apyns žolės skonio nedave.Gal kiek per intensyvus deginto salyklo skonis. Gavosi gaivus juoodas alutis, primena "Ponoras" kaimiską tamsų.
Prisijungę aludariai