Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. vasario 2 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.091
FG:
1.029
ABV:
8.1 %
IBU:
59
EBC:
57
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.570
Miuncheno salyklas 15.0 1.280
Heavily peated salyklas 3.0 1.000
CaraRed 40.0 0.380
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.380
Special W 200.2 0.150
Karamelizuotas medus 3.0 0.100
      8.860

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kadagiai (skaldyti) 0.0 20 200
Warrior 16.8 33 60
Kadagiai (skaldyti) 0.0 20 60
Pilgrim 8.1 30 30
Kadagiai 0.0 15 15
Kadagiai 0.0 15 5
East Kent Golding (U.K.) 4.0 20 0
      153  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 24.0 68
Safale US-05(56) 12.0 68

Pastabos

Vanduo 17/23 + 3 g CaSO4, 2 NaCl, 2 CaCl, 47/00 ml.
95.1 17.0 29.7 73.4 60.8 / Ca+2,Mg+2,Na+,Cl-,SO4-2
Salinam:
10 min 50,
20 min 63,
50 min 69,
dalies dekokcija iki 75, 20 min.tekinam per kadagių filtrą, gaunam 25 ltr.
Kadagių kiekiai mažinti, bo nuo Varėnos šviežutukai gražutukai:).
Prisijungę aludariai