Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 8 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.014
ABV:
4.6 %
IBU:
45
EBC:
9
IBU/OG:
0.91
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.560
BEST Munich salyklas 15.0 0.200
      4.760

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.1 4 70
Citra 13.1 8 60
Citra 13.1 14 25
Citra 13.1 18 8
Citra 13.1 18 4
Cascade (U.S.) 5.0 24 0
Citra 13.1 24 0
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 360.0 72

Pastabos

Salinimas: 53/68/74/77 - 10/50/10/tekinam
Fermentacija 19 - 20C
8 g gipso, 1.3 druskos, 57/50 ml r. pH 5.5
Ca/Mg/Na/Cl/SO4 - 117/17/25/40/145

Recepto idėja - Gvolko Peilas")
Prisijungę aludariai