Receptas / Jankis2
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 8 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
45
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.91
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.560 | 95.8 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.200 | 4.2 | |
4.760 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 360.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas: 53/68/74/77 - 10/50/10/tekinam
Fermentacija 19 - 20C
8 g gipso, 1.3 druskos, 57/50 ml r. pH 5.5
Ca/Mg/Na/Cl/SO4 - 117/17/25/40/145
Recepto idėja - Gvolko Peilas")
Fermentacija 19 - 20C
8 g gipso, 1.3 druskos, 57/50 ml r. pH 5.5
Ca/Mg/Na/Cl/SO4 - 117/17/25/40/145
Recepto idėja - Gvolko Peilas")