Receptas / Sybilla
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 24 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 90.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 6.0 | 0.500 | 10.0 | |
5.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 84 |
Pastabos
10g - airiškos kerpenos (15min)
Sybilla apyniai, pirmas misos apyniavimas 30 min, 60 min virimas.
Salinimas:
67-68C - 60min
Tekinimas 85 C
hidrometro 1044, reflektometro sg 1047, brix 11.8
hidrometro 1007, reflektometro brix 5.1
Sybilla apyniai, pirmas misos apyniavimas 30 min, 60 min virimas.
Salinimas:
67-68C - 60min
Tekinimas 85 C
hidrometro 1044, reflektometro sg 1047, brix 11.8
hidrometro 1007, reflektometro brix 5.1
mindex
2015 m. Sausio 24 d.nors viską steriliai išplaunu su oxi ir išpurškiu bacillol af prieš kiekvieną virimą, ir visada po virimo išpurškiu bacillolu ir palieku, tai gal čia bus ta problema ? tipo įsigeria į plastmasę
mindex
2015 m. Sausio 24 d.Virtas: 2014-12-13 išpilstyta 2015-01-24