Receptas / Bandymas Nr.7
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 9 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 66.7 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 1.000 | 19.6 | |
BEST Special X salyklas | 350.3 | 0.500 | 9.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 900.7 | 0.200 | 3.9 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 7.4 | 20 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 7.4 | 15 | 5 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Maišelis-1vnt