Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 1 d.

Parametrai

OG:
1.072
FG:
1.000
ABV:
9.5 %
IBU:
23
EBC:
12
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.300
Tipple Pale Ale 6.0 1.000
Cukrus 0.0 0.800
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.500
Weyermann Abbey Malt 50.0 0.500
      8.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 10 70
Magnum 13.0 16 70
Saaz (Czech) 2.7 14 25
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 14 25
Saaz (Czech) 2.7 14 15
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 14 15
      82  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale II karta 300.0 100

Pastabos

Pagal Gyčio Gabrėlų Tripel.

50C -- 20 min
65C -- 60 min
71C -- 15 min
78C ->
Prisijungę aludariai