Receptas / Afro saisonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
45
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.340 | 59.1 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 1.000 | 17.7 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 1.000 | 17.7 | |
Chocolate rye malt | 500.8 | 0.280 | 5.0 | |
Sinamar | 5007.6 | 0.030 | 0.5 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Warrior | 16.7 | 20 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 10 | 25 | |
Mosaic | 12.5 | 8 | 0 | |
Simcoe | 13.0 | 7 | 0 | |
Juodieji pipirai | 1.0 | 3 | 0 | |
Galaxy | 15.0 | 9 | 0 | |
57 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
NBS Belgian Saison | 300.0 | 92 |
Pastabos
Salinimas 40/50/65/77 - 30/10/70/tekinam, pridėdami šokoladą. Prie 40 rugius ir Vieną.
Vanduo 17/18, 5 gr. gipso, 2 gr. druskos, 48/60 ml 10% f.r. salinimui/tekinimui + 65 ml į misą.
Vanduo 17/18, 5 gr. gipso, 2 gr. druskos, 48/60 ml 10% f.r. salinimui/tekinimui + 65 ml į misą.
Peckelis
2014 m. Rugsėjo 28 d.