Receptas / First Blood
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 11 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 37.0 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 1.500 | 27.8 | |
Raudonieji burokėliai | 250.2 | 1.000 | 18.5 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 0.300 | 5.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) (čekiškas, iš "Medėjos") | 3.0 | 0.300 | 5.6 | |
Karamelinis miežių salyklas (lietuviškas, iš "Medėjos") | 220.2 | 0.200 | 3.7 | |
Fruktozė | 0.0 | 0.100 | 1.9 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 60 | |
Centennial | 11.0 | 5 | 15 | |
Kardamonai | 0.0 | 5 | 10 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 20 | 10 | |
Centennial | 11.0 | 5 | 10 | |
El Dorado | 14.0 | 10 | 5 | |
Centennial | 11.0 | 5 | 5 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
Burokėliai paverdami, supjaustomi kubeliais, tada isverdami iki galo ir dedami i antrine. Kadangi burokeliai turi krakmolo, tiketinas ABV siek tiek didesnis.
Peckelis
2014 m. Rugsėjo 25 d.Zaibys
2014 m. Rugsėjo 25 d.Peckelis
2014 m. Rugsėjo 25 d.Zaibys
2014 m. Rugsėjo 26 d.random
2014 m. Rugsėjo 29 d.