Receptas / Blanche 2
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.800 | 45.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 32.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.100 | 17.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.300 | 4.8 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 33 | 60 | |
Kalendra | 0.0 | 6 | 15 | |
Curacao | 0.5 | 15 | 15 | |
54 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas gavosi neplanuotai ilgas.
55 - 15 min
65 - 120 min
78 - 10 min -->
55 - 15 min
65 - 120 min
78 - 10 min -->