Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 26 d.

Parametrai

OG:
1.072
FG:
1.010
ABV:
8.1 %
IBU:
30
EBC:
25
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Konditerinis cukrus (baltas, skrudintas ant keptuves) 0.0 0.500
BEST Special X salyklas 350.3 0.250
BEST Red X salyklas 30.0 0.250
Fruktozė 0.0 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (U.S.) 8.0 30 60
Viržių žiedai su šakelėmis 0.0 15 20
Crystal 3.6 15 15
Viržių žiedai su šakelėmis 0.0 15 10
Viržių žiedai su šakelėmis 0.0 20 5
Crystal 3.6 15 5
El Dorado 14.0 30 0
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale 12.0 86

Pastabos

Salinimas puode:

Protein rest 50c - 20 min
Salinimas 68c->64c - 80 min
Tekinimas - i tekinimo kibira prie 80c

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

  • abugalis

    2014 m. Rugsėjo 15 d.
    Kai čia taip atenuaciją nustatei iškart?
  • Zaibys

    2014 m. Rugsėjo 15 d.
    Nenustaciau, bet tokios tikiuosi ;) Starteri dariau vis delto.
Prisijungę aludariai