Receptas / GANJAlelis
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 8 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
39
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 6.000 | 78.4 | |
Skrudintos kanapės | 250.2 | 0.800 | 10.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 5.2 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 5.2 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.050 | 0.7 | |
7.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 5.0 | 60 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 24 | 20 | |
84 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Raudonėlis šviežus 3 saujos 15 min.iki pabaigos. Airiška kerpena 10gr.
Peckelis
2014 m. Liepos 8 d.emka
2014 m. Liepos 8 d.