Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 8 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.014
ABV:
6.1 %
IBU:
36
EBC:
39
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 6.000
Skrudintos kanapės 250.2 0.800
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
Miežiniai dribsniai 3.0 0.400
Konditerinis cukrus (rudas) 500.4 0.050
      7.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 5.0 60 60
Cascade (U.S.) 5.0 24 20
      84  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Raudonėlis šviežus 3 saujos 15 min.iki pabaigos. Airiška kerpena 10gr.

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Liepos 8 d.
    Čia šitas kiekis kanapių ne per drąsu ar jau išbandyta? Ir apynių paskirtį apkeisk:)
  • emka

    2014 m. Liepos 8 d.
    Neišbandyta, sąlinant įdėjau 300g. skrud.kanapių, skonis misos nepasikeitė, tada verdant dėjau dar 500 gr. misoje nedominavo kanapės, po fermentacijos bus matyt kas gausis.O beverdant apynių paskirtį, kažkaip intuityviai pakeičiau.
Prisijungę aludariai