Receptas / Parazyth
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.056
|
|
|
FG:
1.014
|
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
|
IBU:
13
|
|
|
EBC:
7
|
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.300 | 50.0 | |
| Čekiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.300 | 50.0 | |
| 4.600 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Saphir (German) | 3.8 | 20 | 60 | |
| Saphir (German) | 3.8 | 10 | 20 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen | 250.0 | 75 |
Pastabos
52C 10 min,
64C 40 min,
1/3 dekokcija, keliam iki 73C 20 min,
keliam iki 77C, tekinam.
5,5 g fosforo r. salinimui, 3,5 - tekinimui + 3 g CaCl.
SG 2014 07 01 vakare - 1.026
64C 40 min,
1/3 dekokcija, keliam iki 73C 20 min,
keliam iki 77C, tekinam.
5,5 g fosforo r. salinimui, 3,5 - tekinimui + 3 g CaCl.
SG 2014 07 01 vakare - 1.026

GiN
2014 m. Rugsėjo 18 d.Peckelis
2014 m. Rugsėjo 19 d.Reiks virti dar:)