Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 17 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
13
EBC:
7
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.300
Čekiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.300
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir (German) 3.8 20 60
Saphir (German) 3.8 10 20
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen 250.0 75

Pastabos

52C 10 min,
64C 40 min,
1/3 dekokcija, keliam iki 73C 20 min,
keliam iki 77C, tekinam.
5,5 g fosforo r. salinimui, 3,5 - tekinimui + 3 g CaCl.
SG 2014 07 01 vakare - 1.026

Komentarai

  • GiN

    2014 m. Rugsėjo 18 d.
    Perlaikiau... Alus jau ritasi žemyn: pasidarė visiškai skaidrus, labai sausas. Įdomūs apyniai, kažkaip išlindo į priekį. Et... gero alaus būta, net ir dabar tai jaučiasi :)
  • Peckelis

    2014 m. Rugsėjo 19 d.  
    Ech, Gedai:) Taigi sakiau, dedi šaldytuvan ir ragauji. Pusantram mėnesiui rankinį užtraukei, ko ir belaukt iš kviečio...
    Reiks virti dar:)
Prisijungę aludariai