Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.014
ABV:
5.8 %
IBU:
20
EBC:
8
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Guobalynas 2014

    2014 m. birželio 22 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Kvietinis
    Surinkti taškai: 58.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 4.000
Marris Otter 6.0 2.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.250
      6.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 50 45
Apelsino žievelės 1.0 20 5
Citrinos žievelės 1.0 20 5
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen 300.0 76

Pastabos

50 C - 10 min
67 c - 60 min
78 C - 10 min
Prisijungę aludariai