Receptas / "VAVSA" Maltosa & Citra
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 8 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas Maltosa | 3.0 | 5.000 | 96.2 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 3.8 | |
5.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Volų tarpas 1,3mm
Vanduo
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=Y6KBZZB
4g gipso
in> 55 - sumaišymas + 5 min;
65 - 70 min;
72 - 15 min
78 - 15 min; >out
Vanduo
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=Y6KBZZB
4g gipso
in> 55 - sumaišymas + 5 min;
65 - 70 min;
72 - 15 min
78 - 15 min; >out