Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 11 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.020
ABV:
5.3 %
IBU:
32
EBC:
15
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 5.900
Amber 50.0 0.400
CaraAmber 60.0 0.050
      6.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 10 60
Citra 13.0 10 40
Citra 13.0 15 20
Citra 13.0 30 0
Citra 13.0 20 0
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 11.0 67

Pastabos

55C -- 10 min
66C -- 90 min

Komentarai

  • julius47

    2014 m. Gegužės 29 d.
    Gal verta dar įdėti apynių sausam apyniavmui? Kiek?
  • erstikis

    2014 m. Gegužės 29 d.
    Verta. Dėk kokius 20g ar daugiau.
  • julius47

    2014 m. Gegužės 29 d.
    Tai gal bandysiu 30 mestelt...
  • julius47

    2014 m. Gegužės 30 d.
    Dar toks klausimas - kada geriausia dėt apynius sausam apyniavimui? Iš karto ataušinus su mielėm? O gal tik į antrinę?
  • GiN

    2014 m. Gegužės 30 d.
    Į antrinę geriau, kokioms trims dienoms.
Prisijungę aludariai