Receptas / Samertaim
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas kvietinis salyklas | 4.0 | 3.875 | 67.4 | |
Pearl Pale Ale | 6.0 | 1.875 | 32.6 | |
5.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 2.6 | 20 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.6 | 20 | 20 | |
Hersbrucker (German) | 2.6 | 20 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |