Receptas / Pienių Alus
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 2 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 5.000 | 96.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.210 | 4.0 | |
5.210 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 7.0 | 20 | 60 | |
Kiaulpienių žiedai | 1.0 | 400 | 10 | |
420 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 76 |
Pastabos
67 C - 60 min
78 C - 10 min
Kiaulpienės:
400 g - 10 min virimo
300 g - į salinima
78 C - 10 min
Kiaulpienės:
400 g - 10 min virimo
300 g - į salinima
AJ
2014 m. Gegužės 2 d.Regis
2014 m. Gegužės 3 d.pofke
2014 m. Gegužės 4 d.AJ
2014 m. Gegužės 4 d.Prie fermenterio va ką tik buvau, smagiai burbuliuoja, nu gal man taip tik atrodo, bet kvapas aplink primena pienes :))
Peckelis
2014 m. Gegužės 4 d.