Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 30 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.015
ABV:
5.4 %
IBU:
22
EBC:
25
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 4.000
CaraCrystal 120.1 0.500
BEST Aromatic salyklas 50.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 6.0 25 60
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 15
skrudintos kanapės 0.0 100 15
      135  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Komentarai

  • vikingas

    2014 m. Balandžio 30 d.
    Nu viriau kanapes kartu su aromatinimui apyniais . Fyg ten žino kas gausis. Barmling krosas kvapas tai kaip šieno ir laukinių apynių, citra geriau kvepėjo. Matysiu kaip finale gausis. OG 14 plato tai nžn koks čia efektyvumas salinimo
  • vikingas

    2014 m. Balandžio 30 d.
    nu va 2 nakties baigiau virt . iš 5 metrų susuktas varinis 8 diametro gyvatukas atvėsino per 20 minučių . kas naujokai nepagailėkit pinigų ar gatavam ar patys pasidarykit bet reikalas nerealiai geras greitasi ir patogus ...
  • vikingas

    2014 m. Balandžio 30 d.
    O čia kažkoks privalomas reikalas registruot??? Kada aš ten naktį užregistruosiu ?? Prisėsiu prie kompo vakare ramiai ir užregistruosiu:D
  • vikingas

    2014 m. Balandžio 30 d.
    čia visų čiatininkų liga :)
  • vikingas

    2014 m. Gegužės 2 d.
    kažkaip keistai tas alus elgiasi ... na biški gal šilumos trūksta bet iš kranelio nuleidus tai vien mieles ir skonis mielių ir tų kanapių matyt dulkes nusėdusios... ir nelabai burbuliuoja reiks jaučiu šildymą namuos vėl ijungt
Prisijungę aludariai