Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 8 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.001
ABV:
7.0 %
IBU:
28
EBC:
24
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.470
Halcyon Pale Ale 6.0 0.800
Granatų sultys 125.1 0.667
Golden Promise Pale Ale 6.0 0.300
Medus 2.0 0.222
Spelta salyklas 3.0 0.222
Nesalykliniai kviečiai 3.0 0.180
      4.861

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Warrior 16.7 13 60
Vaistinė dirvuolė (Agrimonia eupatoria) 0.0 11 1
Apelsinų cedra 0.0 17 1
Hersbrucker (German) 4.0 8 0
Juodieji pipirai 0.0 3 0
East Kent Golding (U.K.) 4.0 11 0
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 11 0
Laimo lapai 0.0 3 0
      77  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Belle Saison 130.0 99

Pastabos

Vanduo čiaupo + 4 g gipso, 3 g CaCl. Salinimui 24 ml, tekinimui 23 ml 20% fosforo r.
Verdant pridėti 17 ml fosforo r., kad pH gauti apie 5,1-5,2.
Salinimas: kviečius ir GP 10 min mirkom 50C, 30 min 65C, po to viską prie 65 laipsnių 60 min. darom 1/3 dekokcija, keliam iki 72C 20 min., keliam iki 77C, tekinam.
Granatų sultys - į antrinę su sausu apyniavimu.

Komentarai

  • gvolkas

    2014 m. Rugsėjo 4 d.
    Alchemija.
  • Peckelis

    2014 m. Rugsėjo 4 d.
    A tai kur čia alchemiją matai? Va jei žolę vietoj dirvuolės rasakilą būčiau naudojęs, tada gal:))
Prisijungę aludariai