Receptas / Belle II
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.001
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.470 | 50.8 | |
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 0.800 | 16.5 | |
Granatų sultys | 125.1 | 0.667 | 13.7 | |
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 0.300 | 6.2 | |
Medus | 2.0 | 0.222 | 4.6 | |
Spelta salyklas | 3.0 | 0.222 | 4.6 | |
Nesalykliniai kviečiai | 3.0 | 0.180 | 3.7 | |
4.861 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Warrior | 16.7 | 13 | 60 | |
Vaistinė dirvuolė (Agrimonia eupatoria) | 0.0 | 11 | 1 | |
Apelsinų cedra | 0.0 | 17 | 1 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 8 | 0 | |
Juodieji pipirai | 0.0 | 3 | 0 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 11 | 0 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 11 | 0 | |
Laimo lapai | 0.0 | 3 | 0 | |
77 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Belle Saison | 130.0 | 99 |
Pastabos
Vanduo čiaupo + 4 g gipso, 3 g CaCl. Salinimui 24 ml, tekinimui 23 ml 20% fosforo r.
Verdant pridėti 17 ml fosforo r., kad pH gauti apie 5,1-5,2.
Salinimas: kviečius ir GP 10 min mirkom 50C, 30 min 65C, po to viską prie 65 laipsnių 60 min. darom 1/3 dekokcija, keliam iki 72C 20 min., keliam iki 77C, tekinam.
Granatų sultys - į antrinę su sausu apyniavimu.
Verdant pridėti 17 ml fosforo r., kad pH gauti apie 5,1-5,2.
Salinimas: kviečius ir GP 10 min mirkom 50C, 30 min 65C, po to viską prie 65 laipsnių 60 min. darom 1/3 dekokcija, keliam iki 72C 20 min., keliam iki 77C, tekinam.
Granatų sultys - į antrinę su sausu apyniavimu.
gvolkas
2014 m. Rugsėjo 4 d.Peckelis
2014 m. Rugsėjo 4 d.